Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja w calej ciazy przytylam 17-18 i mam jeszcze 10 do zrzucenia - uroki ciazy no coz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja tez skladalam tylko wniosek + karta ciazy. Ale ja juz pracuje kilka lat i jestem w systemie. Nav wszystko o mnie wiedzial W ciagu 2 tygodni dostalam odpowiedz i pieniadze na konto Kolyske kupilam wczoraj w Barnas hus. Kosztowala mnie 1700 koron. Ale jest super i Julce sie bardzo podoba. Spala dzisiaj bardzo spokojnie w nocy marzenie, 4 kilo to super wynik Ja to w sumie najwiecej przytylam w ostatnich 2 tygodniach. Siedzialam duzo w domu i ciagle jadlam. To czekanie mnie dobijalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga a tą kołyskę co kupiłas to była z materacem czy bez??? bo pościeli to na pewno nie miała kurcze dziewczyny tez was tak swędział brzuch bo ja dostaje kurw...: angry:
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
za kolyske +materac zaplacilam 1700.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss ja mam termin na 10listopad tak samo jak Ty Nic nie mam jeszcze przygotowane dla Małej wszystko leży upchane w kartonach, w pazdzierniku wezmę się za to, cały czas wydaję mi się że mam jeszcze dużooo czasu imienia też jeszcze nie wybrałam jakiś czas temu myślałam aby ją nazwać Emma.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dziewczyny a kto wam to z pol przywozi

o super martaa w ktorym szpitalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss będę rodzić w Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Marzena Maciaszek
(baldeczek)
Wiking
Czesc jestem w ciazy juz 3 miesiace i mam male pytanko bo nie wiem co ii jak zalatwic w NAV? czy mam zalatwiac macierzynskie i wychowawcze czy nalezy mi sie ten zasilek jednorazowy nie mam pojecia. Pracuje prosze o pomoc. z gory dziekuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
hej ja jeszcze nie urodziłam więc jestem jeszcze z terminem przed wami właściwie już jestem 9 dni po terminie... ostatnio leżałam 1 noc w szpitalu bo się przewróciłam i uderzyłam w brzuch ale jest wszystko ok i znów jestem w domu. Maja leniwiec jakiś - nie chce wyjść...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok